Statisztikák, elemzések

Adatok exportálása


Miért jó a vállalkozásod számára, ha minden aprónak tűnő adatok exportálni tudsz a HelloSzámlából?  


Legyen szó a nyugtáidról vagy a számláidról, nálunk személyre szabott elemzéseket, egyéni riportokat és prezentációkat tudsz készíteni egyéni sablonok alapján. Minden fontos adatot megoszthatsz, amivel további teret engedhetsz különböző számításoknak, vagy akár az adatok biztonságos archiválásának is, ami onnantól kezdve a te irányításod alatt áll.

Stratégia tervezés


 Átláthatóbb és érthetőbb vállalati teljesítményhez!


A pivot táblázatok segítenek abban, hogy az adatok meg tudd jeleníteni úgy, hogy jelentősen növelje az átláthatóságot és azoknak a megérthetőséget. A vállalati teljesítményedet és pénzügyi helyzetedet biztosan könnyebben fogod értelmezni és összehasonlítani.

Költség- és teljesítményelemzés


Csoportosítsd és optimalizáld a pénzügyi adataidat!


A pénzügyi adatok csoportosítása lehetővé teszi a költségek és a teljesítmény hatékonyabb elemzését. Ez segít a költséghatékonyabb üzemeltetés kialakításában és a hatékonyabb erőforrás elosztásban.

Összefüggések felfedezése


Adatok elemzése villámgyorsan!  


A vizuális elemzés (diagramok, grafikonok) segít neked abban, hogy könnyen meglásd a trendeket és az összefüggéseket az adatok között. Ezért azonnal észreveheted a piaci változásokat, üzleti lehetőségeket, valamint az erősségeidet és gyengeségeidet azonnal javíthatod.