Online Pénztárgép

Pénztárgép adatok megjelenítése


Egy felületen láthatod minden pénztárgéped. 

Kell ennél több?  


Egy olyan rendszer, ahol könnyedén nyomon követheted pénztárgéped teljesítményét! Segítségünkkel pillanatok alatt láthatod a munkameneteket, így mindig tisztában leszel az vállalkozásod havi vagy akár éves eredményével.

Nyitás és Zárás ideje


Ne aggódj az elveszett nyitó és záró blokkok miatt!  


Biztosan előfordult már, hogy a kollégáid egy hosszú nap után nem megfelelően tárolták a nyitás és zárás blokkokat, amiket aztán neked kell elvinned a könyvelőnek, igaz?

Ez sem okoz többet fejtörést, ezeket itt újra nyomtathatod!

Nyugták, Tételek követése


Zökkenőmentes nyugta kezelés!


Lásd egyetlen felületen a napi forgalmat, az áfagyűjtőket, és szükség esetenként nyomtass újra egy-egy bizonylatot, és kezeld a termékeidet, illetve szolgáltatásaid mindössze néhány kattintással.

Minden ami ÁFA


ÁFA bontás pofon egyszerűen!


Az ÁFA számításokat egyszerűsítettük és centralizáltuk egyetlen helyre. Annyi a dolgod, hogy csoportosítod a termékeidet, úgy, ahogy könyvelődnek szüksége van rá! Nincs több órákig tartó gondolkozás, nyomozás vagy számolgatás az Excel táblázatban! Már mindent előre elvégeztünk helyetted!

Forgalmad ellenőrzése


Szereted tudni, hogy hol tart a bevételed napközben?


Csekkold az aktuális bevételedet, légy bárhol bármikor! Legyél útközben vagy otthon a kanapéról megteheted! A NAV-nál elérhető legfrissebb adatokat mutatjuk Neked!

ÁFA gyűjtők


NAV-os kötelezettségeid miatt ne izgulj! A Helloszámla segít ebben is.


Megkönnyítjük a könyvelőd dolgát, mert a Helloszámlában azonnal látható és kinyerhető a napi eladások nettó-, áfa- és bruttó értéke, valamint elkülönítetten látható az eladási- és szervízdíj adatok.

Hibás és sztornós nyugták


Teljes kontroll üzleted felett!


Hibás felütések és sztornózott nyugták napi szinten előfordulhatnak! Ezért a HelloSzámla egy olyan felületet biztosít, ahol vissza tudod követni ezeket, így mindig naprakész információk lesznek a birtokodban üzleteddel kapcsolatban még akkor is, ha nem vagy ott személyesen! Célunk, hogy megfelelj a vállalkozások számára felállított szigorú követelményeknek és jogszabályoknak!